Städfirma Haninge

Städexperten Landberg är en städfirma som erbjuder diverse städtjänster i Stockholm och dess omnejd, bland annat Haninge. Vårt tjänsteutbud inkluderar bland annat hemstädning, kontorsstädning och fönsterputs. Inom företaget finns goda kunskaper kring städtekniker och -produkter, vilket bidrar till att att vi kan leverera kvalitativa städningar med goda resultat. När du anlitar oss kan du använda dig av Rut-avdraget.

Kontakta oss gärna ifall du har några frågor eller funderingar.

Städfirma Haninge

Om företaget

Städexperten Landberg är en städfirma som grundades 2019 och har sedan dess erbjudit hjälp med allt inom städ. Idag erbjuder vi städningar till både privatpersoner och företag. Vi åtar oss städningar av bostäder, lokaler, kontor, lager och mycket mer. Anlitar du oss för ett uppdrag kommer vi ta hänsyn till dina önskemål och behov och anpassa städningen efter det. På så sätt kan vi genomföra en städning som lever upp till dina förväntningar. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Stockholm och angränsande områden och kommuner, så som Haninge.

Välkommen till oss när du behöver städhjälp!

Våra tjänster

Vårt tjänsteutbud innefattar det mesta inom städbranschen, bland annat hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för kommer vi anpassa arbetet efter dina önskemål och behov. Därigenom kommer du få precis den hjälpen du är i behov av.

I vårt arbete har vi alltid målet att du som kund ska bli 100 procent nöjd. Därmed arbetar vi noggrant, effektivt och engagerat.

Städfirma Haninge

Kontakta oss

Kontaktformulär

Städexperten Landberg

Städfirma Haninge

Mobil: 0733-37 00 54

susanne.landberg@gmail.com